lördag 30 juli 2011

Scrapbrukets tävling blommor

För ett tag sedan hade Scrapbruket en tävling med tema blommor. Jag gjorde ett kort med en egentillverkad blomma och två blombrads från YouDo.


Ha en toppen kväll!!!!

fredag 29 juli 2011

Grattis

Mollysscrapbookings sista sommarutmaning handlar om att man ska inspireras av ett youtube klipp. Klippet finns på mollys hemsida. Resultatet blev ett brunt kort.


Ha en toppen kväll!!



onsdag 27 juli 2011

For you

Ett enkelt litet kort som jag "slängde ihop". Passar bra att sätta på ett litet paket eller när man ger bort en bukett.


Ha det toppen!!!

måndag 25 juli 2011

God jul

Scrapptorgets månadsutmaning heter jul i juli och handlar helt enkelt om att göra ett jul kort, så här blev resultatet:


Vi får väl hoppas att det dröjer ett tag till det börjar snöa. Ha en bra dag!

lördag 23 juli 2011

Shopping

Mollysscrapbooking har sommarutmaningar och utmaning 4 går ut på att man ska inspireras av affischen.


Jag använde affischen som en skiss och inspirerades även av färgerna.


Ha en bra dag!!!

fredag 22 juli 2011

Soliga hälsningar


Dalascrap har en tävling som går ut på att man ska ha något blått, grönt, minst 3 blommor och ordet sol på sitt alster. Tävlingen har fått ett nytt sista datum (förra datumet var 15/7) och det är den 30/7. Blomstämpeln är från Reprint och efter att jag hade klipp ut dem knögglade jag till dem för att få lite volym.

Ha det bra!!

torsdag 21 juli 2011

Hipp hipp hurra

Hipp, hipp hurra, idag är min namnsdag. Firar mig själv med ett kort, hihi =). Swescrapbook har utmaningar och skisser hela tiden. Man skapar när man vill och det finns inga deadlines. Här är ett kort som jag gjorde efter en av deras skisser.

Ha det bra!!

onsdag 20 juli 2011

Grattis Anders 50 år

Idag fyller min pappa 50 år. Gjorde tidigare ett kort (klicka här om du vill se kortet) men var inte riktigt nöjd, ville att det skulle vara mer personligt så jag gjorde ett nytt kort efter en skiss hos Arkivet (tävling tom den 31/7) och la till min pappas namn , Anders.


En närbild på motivet från Panduro.


Superfina skruvbrads från YouDo.


Grattis pappa på födelsedagen!!!

tisdag 19 juli 2011

God jul

Mollysscrapbookings andra sommarutmaning handlar om att man ska inspireras av en klänning ifrån Odd Molly. Sommartävlingarna pågår tom den 6/8.




På insidan klistrade jag in en vit cardstock så det blir lättare att skriva och en liten dekoration.


Hoppas att ni får en VARM dag ;)

lördag 16 juli 2011

Tävling hos Mollys scrapbooking

Mollysscrapbooking har en sommarutmaningar som pågår tom den 6/8. Den första handlar om att man ska tänka gult och formen rund. Så här tolkade jag utmaningen. Det gula är såklart cardstocken och pappret, och det runda är alla halvpärlor. Blomman i mitten har jag gjort själv av tidningspapper.


Hoppas att ni får en bra lördagskväll!!

torsdag 14 juli 2011

Välkommen

Oj, det var ett tag sedan jag bloggade. Har helt enkelt inte orkat fota alla alster som jag har gjort, men det ska det bli ändring på nu är lillasystern har kommit tillbaka med kameran (så nu blir bilderna lite bättre). Men så länge innan jag har fotat de nya sakerna kom jag ihåg att jag inte hade visat klart alla bidragen som jag gjorde till svensk scrapbookings midsommarcrop. Utmaningen "Kort 2" gick ut på att göra en inbjudan till en sommarfest och så här blev resultatet.


Ha det bra i sommarvärmen!!!!!

måndag 11 juli 2011

Macm

Bättre sent än aldrig, här kommer dagens Macm.


Ha en bra kväll!!!

lördag 9 juli 2011

En sommar hälsning

Det här kortet gjorde jag efter en skiss hos pysselmyran. Så imorgon kommer min lillasyster hem efter två veckor på konfirmationsläger i Åmål så då lovar jag er att lägga upp lite bättre bilder (hon har kameran) men än så länge får mobilen jobba lite.


Hoppas att ni har en bra kväll!!!

fredag 8 juli 2011

Finally Friday

Förra veckan var det ingen Macm (make a card monday) och i måndags var det inget klipp heller eftersom det var den 4 juli (nationaldag i USA) så jag tänkte kompensera detta med en annan serie jag följer. Det är även Kristina Werner som gör dessa klipp varje fredag. Så här kommer dagens klipp:


Ha en bra kväll och att ni får lite fredagsmys!!!

onsdag 6 juli 2011

Grattis

Det här grattis kortet gjorde jag efter en skiss som fanns under Svensk Scrapbookings midsommarcrop. Ville så gärna prova den lilla bebisstämpel från Phunnyface som jag vann för inte så länge sedan.


Och en närbild på det söta motivet.


Önskar er en toppen sommardag!!!

tisdag 5 juli 2011

Blombukett


Fortsätter att visa bidragen jag gjorde till Svensk Scrapbookings midsommarcrop. Alster 1 handlade om att göra en blombukett. Jag gjorde en liten sommarbukett.

Hoppas att ni får en bra dag och lite sol!!

söndag 3 juli 2011

Grattis

Tänkte göra ett grattis kort till min syster som fyller år senare i sommar. Som jag skrev tidigare så har just min lillasyster kameran med sig på lägret hon är på så bilden är inte den bästa. Kortet är gjort efter en skiss hos fruarna Lilja.


Ha en toppen kväll!!!!

Blogcandy hos Tyrasmatte

"Tyrasmatte" har en blogcandy, ett blått och ett rosa paket. Vinnare dras den 1/8.



lördag 2 juli 2011

Simma lugnt

Hoppas att ni alla har haft en varm sommardag. Här i Stockholm har det varit supervarmt, önskar att jag hade en pool så jag kunde svalka mig och på tal om vatten så är just vatten Pysselmyrans tema för denna vecka. Jag gjorde ett kort med en tjej som simmar. Motivet kommer ifrån Phunnyface och fisken kommer ifrån Vilda Stamps.


Bilden blev inte den bästa eftersom jag fotade med min mobil. Lillsyrran har kameran med sig på konfirmationslägret.

Nu ska jag frossa i godsaker. Ha det bra!!!

Hej

Det här kortet skapade jag i samband med Svenskscrapbooking midsommarcrop. Utmaningen gick ut på att göra ett glasskort så jag valde att göra en pinnglass med äppelsmak.



Nu blev jag sugen på glass, måste kolla i frysen om vi har några kvar.
Ha det bra!!

fredag 1 juli 2011

Konfirmation

Det här kortet gjorde jag efter en skiss hos Svenskscrapbooking. Bestämde mig för att temat skulle vara konfirmation eftersom min lillasyster är just nu på konfirmationsläger och konfirmeras snart. Den vita texten, biblarna ochde små blommorna är köpta hos Panduro och även pappret där det står konfirmation.


Och en närbild på de små vita blommorna.


Hoppas att ni får en bra dag!!!